kinderkanjer-witruimte

Geef een Glimlach aan Kanjers van Kinderen

Geef een Glimlach geeft om kinderen die strijden voor hun gezondheid. Daarom gaat er per bestelling € 0,50 naar KinderKanjer. Onze missie: iedereen een Glimlach Geven, want een Glimlach is het begin van de Liefde. Dankzij jouw deelname help je mee. Bestel nu gratis jouw foto’s of adverteer als bedrijf en steun automatisch KinderKanjer!

Ik wil foto's bestellen
  • Cheque prinses maxima centrum

Waarom steunen wij KinderKanjer?

Ieder kind verdient het om kind te zijn. Dat zij deze strijd moeten voeren op jonge leeftijd is oneerlijk, maar helaas voor velen wel de realiteit. Onze strijd is begonnen bij onze lieve zus Cindy. Na haar overlijden hebben wij de strijd voortgezet als eervolle en liefdevolle herinnering aan haar. Kinderen zijn de toekomst daarom steunen wij KinderKanjer en gaat er € 0,50 per bestelling naar KinderKanjer.

  • Een Glimlach voor kanjers van kinderen
  • Persoonlijke herinneringen zodat ze zich niet alleen voelen
  • Persoonlijke foto’s om hun kamer te versieren
  • Dankzij samenwerkingen met NL kinderziekenhuizen
Ik wil foto's bestellen

” Wij steken kinderen met kanker een hart onder de riem, want ieder kind verdient het om kind te kunnen zijn.”

Ik wil bijdragen
koppel met cirkel
Kika2

We hebben al meer dan €3.500 gedoneerd!

Per bestelling geven we €0,50 aan KinderKanjer. Dit heeft geresulteerd in donaties aan KiKa en het Prinses Maxima Centrum. Via KinderKanjer geven we in samenwerking met de Nederlandse kinderziekenhuizen kanjers van kinderen een glimlach die strijden tegen hun ziekte en langere tijd verblijven in het kinderziekenhuis. Ons doel is om bij ieder kind een Glimlach op zijn of haar gezicht te toveren. Glimlach te Geven en zodat ze zich niet alleen voelen op de kamer doordat ze hun kamer met persoonlijke foto’s kunnen versieren. Wil jij kanjers van kinderen een glimlach geven?

Ik wil deelnemen