Een Glimlach is het begin van de Liefde

De droom van Geef een Glimlach is om iedereen met elkaar te verbinden: mensen, bedrijven en goede doelen. Door trouw te blijven aan onze idealen uit Liefde. Via Geef een Glimlach willen wij bedrijven, merken en ondernemers aan ons verbinden als ambassadeurs. Ambassadeurs zijn mensen die geloven in onze formule: verbinding maken + samen werken + geven = Geef een Glimlach.

Geef een Glimlach gaat om elkaar het beste te gunnen. Bedrijven, merken en ondernemers “in the picture” tegen de laagste prijs dankzij unieke samenwerkingen, mensen zijn vrij om hun herinneringen gratis af te laten drukken en samen geven we per bestelling aan KinderKanjer zodat wij ook hen een Glimlach kunnen geven. Iedereen een Glimlach! Herinneringen die tastbaar zijn gemaakt door mensen te inspireren en te verbinden om samen te geven in het leven.

Ik wil gratis foto's bestellen
koppel zonder cirkel
  • Cindy Be You

Het ontstaan van Geef een Glimlach

Geef een Glimlach is ontstaan uit een lach en een traan. Een verhaal dat je niet verzint, recht uit het hart. Op 18 april 2014, Goede Vrijdag, kregen wij te horen dat mijn lieve zus Cindy kwaadaardige darmkanker had. Op 2 februari 2015 kwam zij te overlijden op 33-jarige leeftijd. Zij liet haar man en twee jonge kindjes achter, Siem en Tara. Nog geen 2 en 1 jaar oud. Twee kanjers van kinderen!

Tijdens haar laatste levensjaar heb ik nagedacht hoe ik iets kon doen ter herinnering aan mijn lieve zus, zodat ze niet vergeten zou worden. Dit was een van haar grootste angsten als moeder van twee veel te jonge kindjes. Cindy hield van foto’s. ‘Iedere foto een prachtig gezicht en een stralende lach’ was de tekst op haar overlijdensbericht. Geef een Glimlach is onze ode en liefdevolle herinnering aan haar.

Geef een Glimlach maakt Liefde zichtbaar als tastbare herinnering. Liefde is niet altijd vanzelfsprekend. Wij hopen mensen te inspireren om te geven uit liefde. Cindy vroeg op haar crematie aan de mensen om in plaats van bloemen een gift te doen aan het goede doel (KiKa en de Harold van Zundert Stichting).

Wij zetten haar strijd voort door Kanjers van Kinderen gratis een fotocadeau te geven van de opbrengsten. Om een Glimlach op hun gezicht te toveren, een geluksmomentje, de mogelijkheid om hun kamertje te versieren met persoonlijke foto’s zodat ze niet alleen zijn en de Liefde kunnen voelen van hun dierbaren om zich heen.

Ik wil gratis foto’s bestellen

Een Glimlach is het begin van de Liefde. Door samen te werken, geven we door.”

Ik wil gratis foto's bestellen
meisje twee foto's
image 31

We hebben al meer dan €3.500 gedoneerd!

Per bestelling geven we €0,50 aan KinderKanjer. Dit heeft geresulteerd in donaties aan KiKa en het Prinses Maxima Centrum. Via KinderKanjer geven we in samenwerking met de Nederlandse kinderziekenhuizen kanjers van kinderen een glimlach die strijden tegen hun ziekte en langere tijd verblijven in het kinderziekenhuis. Ons doel is om ze een Glimlach te Geven en zodat ze zich niet alleen voelen op de kamer doordat ze hun kamer met persoonlijke foto’s kunnen versieren. Wil jij kanjers van kinderen een glimlach geven?

Ik wil deelnemen